News

APTUR BALEARS canvia el seu nom i ara serà HABTUR BALEARS

La patronal de lloguer turístic de les Illes Balears, en l’assemblea anual de socis va decidir un canvi estratègic de nom. 

Palma, 10 abril 2018

Aptur Balears, a partir d’ara serà HABTUR Balears. Aquesta decisió es va prendre en l’assemblea anual de socis celebrada fa unes setmanes. Joan Miralles, el President de l’associació, va destacar que “era un canvi necessari que duiem temps reflexionant i d’aquesta manera contribuïm a que la nostra entitat sigui reconeguda pel nostre públic objectiu, enfortim la nostra imatge internament i de manera externa, fent que les persones que formen part d’HABTUR se sentin identificades amb ella”.

El canvi de nom d’APTUR a HABTUR obeeix a la necessitat d’actualitzar el signifcat de les cinc lletres que conformen el nostre nom. APTUR donava a entendre que parlam només d’apartaments turístics, la qual cosa no s’ajusta a la realitat de la nostra associació, ja que representam totes les tipologies d’habitatge turístic reglades. La diversitat d’establiments associats a APTUR, amb les seves distintes tipologies, fa que l’oferta d’habitatge turístic vagi molt més enllà del format d’apartament. 

Share it on