News

HABTUR BALEARS se suma a la plataforma Per un bon Finançament

La patronal de lloguer turístic de les Illes Balears considera cabdal fer front comú entre tots els actors socials i polítics per assolir un finançament més just que permetria preservar i millorar les infraestructures i el paisatge de la nostra terra.

Palma, 13 abril 2018

HABTUR Balears, la patronal de lloguer turístic de les Illes Balears s’ha sumat aquesta setmana a la platafomra Per un bon Finançament promoguda, entre d’altres per l’Associació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM). L’associació considera cabdal fer front comú per assolir un finançament més just que permetria preservar i millorar les infraestructures i el paisatge de la nostra terra. 

Així, Joan Miralles, President d’HABTUR Balears, ha manifestat que “com és ben sabut, les Illes Balears estan entre les tres comunitats que més aporten per càpita al sistema i som la vuitena com a perceptors de recursos per habitant. Aquest fet fa que les nostres infraestructures siguin deficitàries, que no poguem gaudir d’un transport públic de qualitat, i tot això al final, repercuteix en la qualitat de vida dels habitants de la nostra terra i d’aquells que la visiten. Per això des d’HABTUR, donam suport a totes aquelles iniciatives que tenguin per objectiu la millora de la nostra terra”.

Cal recordar que l’Estat espanyol té un deute amb les Illes Balears d’uns 9.000 milions d’euros, la qual cosa fa que els costos de la insularitat i la pluriinsularitat no es vegin compensats. 

 

Share it on